ponedjeljak, srpnja 23, 2007

IZVLAČENJE TOKSINA ULJEM

LIJEČENJE ULJEM

Metoda liječenja ovdje iznijeta potiče iz tradicionalne Indijske medicine zvane AYUR-VEDA, a stara je preko 5000 godina. Metoda je krajnje jednostavna za primjenu, a redovita primjena donosi izvanredne rezultate.
Jedan od zagovornika te metode je Dr.F. Karach. Prenosimo objašnjenje prema njegovim uputama.
Iz referata Dr. F. Karach-a, učesnika na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, o neobičnom načinu liječenja, uz pomoć sesamovog ili suncokretovo ulja.
Rezultati ovog postupka liječenja izazivaju čuđenja i sumnju, no nakon preispitivanja i vlastite provjere djelovanja, može se svatko uvjeriti u veliku moć liječenja ove jednostavne metode.
Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime, svakodnevnim ispiranjem ( mućkanjem ) ulja u usnoj šupljini, odstranjuju se otrovne tvari ( ama ) iz tijela, uslijed čega raste imunitet, i organizam je sposoban da se sam izbori protiv bolesti, bez uzimanja medikamenata koji previše često, imaju vrlo nepoželjne nuspojave.
Ova metoda dala je odlične rezultate kod : glavobolja, zubobolja, bronhitisa, tromboze, kronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcema, čireva želuca, bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženskih bolesti, kroničnih izraslina ( tumori ), grčeva, bolesti živaca, pluća, jetra, infarkta...
Postupak:
Minimalno jedna čajna, a maksimalno jedna jušna žlica sesamovog, suncokretovog ili maslinovog ulja, se uzme u usta i mućka u usnoj šupljini, prevlačite ulje između zubiju, bez žurbe, 15-20 min.
Ulje se ne smije ni u kom slučaju progutati !
Ispljunuta tekućina mora biti bijela kao mlijeko. U slučaju da je žute boje, to znači da ste prekratko zadržali ulje u ustima, pa produžite mućkanje.
Nakon ispljuvavanja ulja, usta se moraju dobro isprati toplom vodom, i oprati zube sa èetkicom i pastom za zube.
U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina toksina, i štetnih bakterija.
Dobro je napomenuti, da se s ovim postupkom pojačava izmjena tvari u organizmu a imuni sistem raste, što dovodi do trajnog ozdravljenja. Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenjem klimavih zuba ( paradentoza ), a zubi postaju vidljivo bijeli.

Sa ispiranjem je najbolje započeti ujutro prije jela. Ako želite ubrzati proces izlječenja, postupak možete ponoviti 3 x dnevno, i to prije jela, sa praznim želucem.
Terapija traje toliko dugo, dok se organizmu vrati prijašnja snaga, svježina i miran san. Nakon buđenja, morate se osjećati odmoreni i tjelesno i psihički, te puni energije, a zatečeni podočnjaci moraju nestati. Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja, normalna su pojava.
Na početku se mogu pojaviti simptomi prijašnjih bolesti, ili povišena tjelesna temperatura, što je znak da se tijelo čisti i da je proces samo izlječenja počeo, tako da u takvim slučajevima nemojte prekidati terapiju.
Za izlječenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je 2-4 dana, a kod kroničnih, ponekad, i do jedne godine.
Vrlo važna napomena: Ulje koje koristimo mora biti hladno prešano i nerafinirano !

Želim vam zdrav i dug život, ispunjen radošću i obiljem.

Broj komentara: 5:

Marko kaže...

Pozdrav

Eto , Čini mi se korisnim ovaj blog...

Vidi ako nadješ što korisnog od mojih blogova...

Marko

Aca kaže...

Odlicna metoda koju primenjujem vec najmanje 6 godina. Rezultati su vidljivi.

Shanti kaže...

Raduje me da imate dobrobiti od metode. Svi koji to rade redovito, imaju iskustvo poboljsanja zdravlja.

Anonimno kaže...

suprug i ja smo tek poceli, ali zanima me da li djeca smiju to koristiti,konkretno moj sin koji ima 9 godina a koristi flixotid pumpicu zbog alergije na grinje?
hvala

Anonimno kaže...

nigdje ne piše koliko puta dnevno se preporučuje teretiranje uljem?