ponedjeljak, srpnja 23, 2007

IZVLAČENJE TOKSINA ULJEM

LIJEČENJE ULJEM

Metoda liječenja ovdje iznijeta potiče iz tradicionalne Indijske medicine zvane AYUR-VEDA, a stara je preko 5000 godina. Metoda je krajnje jednostavna za primjenu, a redovita primjena donosi izvanredne rezultate.
Jedan od zagovornika te metode je Dr.F. Karach. Prenosimo objašnjenje prema njegovim uputama.
Iz referata Dr. F. Karach-a, učesnika na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, o neobičnom načinu liječenja, uz pomoć sesamovog ili suncokretovo ulja.
Rezultati ovog postupka liječenja izazivaju čuđenja i sumnju, no nakon preispitivanja i vlastite provjere djelovanja, može se svatko uvjeriti u veliku moć liječenja ove jednostavne metode.
Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime, svakodnevnim ispiranjem ( mućkanjem ) ulja u usnoj šupljini, odstranjuju se otrovne tvari ( ama ) iz tijela, uslijed čega raste imunitet, i organizam je sposoban da se sam izbori protiv bolesti, bez uzimanja medikamenata koji previše često, imaju vrlo nepoželjne nuspojave.
Ova metoda dala je odlične rezultate kod : glavobolja, zubobolja, bronhitisa, tromboze, kronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcema, čireva želuca, bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženskih bolesti, kroničnih izraslina ( tumori ), grčeva, bolesti živaca, pluća, jetra, infarkta...
Postupak:
Minimalno jedna čajna, a maksimalno jedna jušna žlica sesamovog, suncokretovog ili maslinovog ulja, se uzme u usta i mućka u usnoj šupljini, prevlačite ulje između zubiju, bez žurbe, 15-20 min.
Ulje se ne smije ni u kom slučaju progutati !
Ispljunuta tekućina mora biti bijela kao mlijeko. U slučaju da je žute boje, to znači da ste prekratko zadržali ulje u ustima, pa produžite mućkanje.
Nakon ispljuvavanja ulja, usta se moraju dobro isprati toplom vodom, i oprati zube sa èetkicom i pastom za zube.
U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina toksina, i štetnih bakterija.
Dobro je napomenuti, da se s ovim postupkom pojačava izmjena tvari u organizmu a imuni sistem raste, što dovodi do trajnog ozdravljenja. Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenjem klimavih zuba ( paradentoza ), a zubi postaju vidljivo bijeli.

Sa ispiranjem je najbolje započeti ujutro prije jela. Ako želite ubrzati proces izlječenja, postupak možete ponoviti 3 x dnevno, i to prije jela, sa praznim želucem.
Terapija traje toliko dugo, dok se organizmu vrati prijašnja snaga, svježina i miran san. Nakon buđenja, morate se osjećati odmoreni i tjelesno i psihički, te puni energije, a zatečeni podočnjaci moraju nestati. Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja, normalna su pojava.
Na početku se mogu pojaviti simptomi prijašnjih bolesti, ili povišena tjelesna temperatura, što je znak da se tijelo čisti i da je proces samo izlječenja počeo, tako da u takvim slučajevima nemojte prekidati terapiju.
Za izlječenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je 2-4 dana, a kod kroničnih, ponekad, i do jedne godine.
Vrlo važna napomena: Ulje koje koristimo mora biti hladno prešano i nerafinirano !

Želim vam zdrav i dug život, ispunjen radošću i obiljem.

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Pozdrav

Eto , Čini mi se korisnim ovaj blog...

Vidi ako nadješ što korisnog od mojih blogova...

Marko

Aca kaže...

Odlicna metoda koju primenjujem vec najmanje 6 godina. Rezultati su vidljivi.

Shanti kaže...

Raduje me da imate dobrobiti od metode. Svi koji to rade redovito, imaju iskustvo poboljsanja zdravlja.

Anonimno kaže...

suprug i ja smo tek poceli, ali zanima me da li djeca smiju to koristiti,konkretno moj sin koji ima 9 godina a koristi flixotid pumpicu zbog alergije na grinje?
hvala

Anonimno kaže...

nigdje ne piše koliko puta dnevno se preporučuje teretiranje uljem?

lopuzhica kaže...

Piše, tri puta dnevno.

Shanti kaže...

Piše postupak možete ponoviti 3 x dnevno ako želite ubrzati rezultate. No, obično je 1 x dnevno, najbolje u jutro, sasvim dovoljno.
Lp,
V